“Az elején még a telefonomon vágtam a videókat…”

- Interjú E-Ditkével

2017. február 15. - Vlog a Blogban

Ahogy a legtöbb huszonéves fiataltól, úgy E-Ditkétől sem áll távol a YouTube világa, mi több, ő szó szerint gyártja is a tartalmakat a legnagyobb videómegosztóra. Pedig egyébként színésznő szeretne lenni, sőt már TV-sorozatban, szinkronmunkálatokban is szerepelt. Azt hihetnénk, így könnyű nekiállni a vloggerkedésnek, s most valószínűleg mondunk is egy meglepőt: a fiatal youtuber introvertált, erről pedig szívesen beszél is a közönségének, akiket inkább csak barátoknak nevez. Szokatlanul hangzik, ugye?

vcxb9xj41lpet217tsg3.jpg

Tovább

„Annyira jól esett, hogy nem a szépségkirálynőt vagy a színésznőt ismerte fel bennem...”

- Interjú Kárpáti Rebekával

A hazai beauty-csatornák kifogyhatatlannak látszanak, s hétről-hétre felbukkannak olyan lányok, akik sminkvideókkal, szépségápolással kapcsolatos tippekkel szeretnének népszerűséget szerezni az interneten. Éppen ezért nehéz a szelektálás a minőségi és kattintást hajszoló videósok között. Ám, ha az ember figyelmes, rátalálhat - ha valami okból eddig nem is, de interjúnk miatt biztosan – Kárpáti Rebeka videóira, aki saját tapasztalataiból, mindenféle segítség nélkül elindult a youtuberek rögös útján, hogy a színészkedés mellett olyan szféréban is kiélje kreativitását, ahol nincs főnök, aki megkösse a kezét. Mert bizony tagadhatatlan, Rebeka pont abban kimagasló, amiben nagyon sokan nem: őszinte, kreatív és figyel a közönségére.

wegn1mkizxfw3nyq24g9.jpg

Tovább

„A gaming-videózást reformálni nem igazán lehet...”

- Interjú Videojáték Zsoltival

Főállású gamer, a videojátékok igazi szakértője, s a YouTube közösség csak úgy ismeri: Videojáték Zsolti. Ezért talán nem meglepő, hogy – csatornájának nevéből adódóan is – Zsolti életében nagy szerepet töltenek be a játékok, videóit látva pedig érezhető, az ő gaming-csatornája olyan, amilyennek lennie kell: modern, fiatalos, humoros és persze lényegre törő, s olykor-olykor maga a virtuális valóság.

nbto5njfk8dnsqmkah9v.jpg

Tovább

EXKLUZÍV – Ilyen volt a budapesti PlayIT

A 11. PlayIT Show szervezőinek jóvoltából mi is ellátogathattunk a Hungexpóra, ahol közel 40.000 négyzetméteren csodálhattuk meg, mit is jelent a gaming és IT piac folyamatos térhódítása. Találkoztunk sok-sok youtuberrel is, akik készséggel válaszoltak kérdéseinkre. Mutatjuk, mit lehetett csinálni, illetve melyek voltak azok az események, ahol pusztán figyelmes nézőként is könnyedén elrepült az idő.

xa980anh64a52q9osydl.jpg

Tovább

“Azt éreztem, mintha ez a mondat akkor és ott, igazából nekem szólna…”

- Interjú Sági Evelinnel, akit sokan csak Aviana Rahlként ismernek

“Egy csomó minden csak úgy megtörténik veled, keresned sem kell, betoppan az életedbe. Inkább arról van szó, hogy amikor a sors felajánl neked valamit, akkor választhatsz, hogy elfogadod-e vagy visszautasítod. De miután döntöttél, menned kell az utadon előre, és jobb, ha nem nézel vissza többet.” – mondja Agatha Christie, s talán ez a fajta hozzáállás az, ami legjobban jellemzi a következő sorok szereplőjét. Sági Evelin nem mindig volt Aviana Rahl, illetve nem volt mindig az az Evelin, akit ma szépségápolással kapcsolatos videóinak hála ismerhetünk a YouTube-ról. Ahogy mindenkinek, úgy neki is voltak nehezebb időszakai az életében, azonban egy pillanat örökre megváltoztatott mindent körülötte. A most következő roppant tanulságos interjút talán azoknak tudnánk ajánlani – persze Aviana rajongói mellett -, akik valamilyen útkeresés közepén tartanak. Hiszen az utolsó mondat után valószínűleg ti is rájöttök majd: a változásra való lehetőség mindenki számára adott, csupán észre kell vennünk a kínálkozó lehetőségeket.

631xoe84k49eogf07kk5.jpg

Tovább

Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot!

blog.hu